Ophalen oud ijzer in Oosterhout Gelderland

Bent u werkzaam of woonachtig in de omgeving van Oosterhout en u wilt uw oud ijzer laten afvoeren? Bel ons gerust. Op de pagina OVER IJzersterk BV vindt onze contactgegevens en alle benodigde informatie. Oud ijzer halen wij gratis op. Voor grotere partijen geven wij uiteraard een marktconforme vergoeding. Zowel voor zakelijke, alsook voor particuliere klanten staan wij klaar.

Oud ijzer afvoeren in Oosterhout Gelderland
Oud ijzer ophalen Oosterhout Gelderland

Oud ijzer ophalen in Ressen via onze ophaalservice is dus gratis. Onze vrachtwagens zijn speciaal uitgerust om uw oud ijzer veilig en effici├źnt te halen en vervoeren. Er is een kraan op de vrachtwagen die 1000kg moeiteloos kan tillen. Wij werken volgens de hoogste milieu- en veiligheidseisen en zijn NIWO gecertificeerd. Onze VIHB-nummer GL507648VIHB, bevestigt dat wij voldoen aan de eisen van de Branchevereniging Van Sloopbedrijven en Recyclingbedrijven.

Wij halen ook oud ijzer op in onder andere Ressen, Lent, Nijmegen en omstreken.

Als u ge├»nteresseerd bent in onze ophaalservice, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op +31 (0)621553735. Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen en een afspraak met u maken. Voor een volledige lijst van de regio’s waar wij ophalen, zie onze pagina Ophalen

Bent u tevreden met onze ophaalservice dan wordt een goede REVIEW enorm gewaardeerd.

Ophaalformulier

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Zorg dat uw spullen voor of naast uw huis liggen zodat wij erbij kunnen.

Let op! In verband met nieuwe milieumaatregelen mogen wij al sinds enkele jaren geen witgoed en overige elektrische apparaten meer afvoeren. Door de overheid zijn hier zijn geen vergunningen meer voor afgegeven. Bijvoorbeeld elektrisch gereedschap, zonnebank, kookplaten, ovens, afzuigkap, elektrische grasmaaiers en dat soort zaken vallen hieronder. Losse kabels, elektromotoren, loodaccu’s, computers (zonder beeldscherm), printplaten ed. kunnen nog altijd wel door ons worden opgehaald. Het afvoeren van witgoed en overige elektrische apparaten kan nog wel via de locale Milieustraten. Alle informatie over het afvalbeleid van uw locale gemeente vind u op Informatie afvalverwerking DAR.

Oud ijzer ophalen en recycling door IJzersterk BV
Wij werken aan een schone wereld