Oud IJzer ophalen in Nijmegen

Bent u woonachtig of werkzaam in de omgeving van Nijmegen? Bent u aan het klussen of opruimen en u wilt van uw oud ijzer af? Bel ons gerust. In principe halen wij gratis op, maar voor grotere partijen geven wij uiteraard een marktconforme vergoeding. Zowel voor zakelijke, alsook voor particuliere klanten staan wij klaar.

Oud ijzer ophalen via onze ophaalservice is gratis in de regio Nijmegen. Onze vrachtwagens zijn speciaal uitgerust om uw oud ijzer veilig en effici├źnt te halen en vervoeren. Er is een kraan op de vrachtwagen die 1000kg moeiteloos kan tillen. Wij werken volgens de hoogste milieu- en veiligheidseisen en zijn NIWO gecertificeerd. Onze VIHB-nummer GL507648VIHB, bevestigt dat wij voldoen aan de eisen van de Branchevereniging Van Sloopbedrijven en Recyclingbedrijven.

Oud ijzer afvoeren in Nijmegen
Oud ijzer ophalen in Nijmegen

Wij halen ook oud ijzer op in onder andere Groesbeek, Heumen, Wijchen en omstreken.

Als u ge├»nteresseerd bent in onze ophaalservice, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op +31 (0)621553735. Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen en een afspraak met u maken. Voor een volledige lijst van de regio’s waar wij ophalen, zie onze pagina Ophalen

Ten slotte: Bent u tevreden met onze ophaalservice dan wordt een goede REVIEW enorm gewaardeerd.

Ophaalformulier

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Zorg dat uw spullen voor of naast uw huis liggen zodat wij erbij kunnen.

Let op! In verband met nieuwe milieumaatregelen mogen wij al sinds enkele jaren geen witgoed en overige elektrische apparaten meer afvoeren. Door de overheid zijn hier zijn geen vergunningen meer voor afgegeven. Bijvoorbeeld elektrisch gereedschap, zonnebank, kookplaten, ovens, afzuigkap, elektrische grasmaaiers en dat soort zaken vallen hieronder. Losse kabels, elektromotoren, loodaccu’s, computers (zonder beeldscherm), printplaten ed. kunnen nog altijd wel door ons worden opgehaald. Het afvoeren van witgoed en overige elektrische apparaten kan nog wel via de locale Milieustraten. Alle informatie over het afvalbeleid van uw locale gemeente vind u op Informatie afvalverwerking DAR.

Oud ijzer ophalen en recycling door IJzersterk BV
Wij werken aan een schone wereld