Gratis ophalen van oud ijzer

Voor het ophalen van oud ijzer bent u bij ons aan het goede adres. IJzersterk BV. is een gecertificeerd bedrijf dat zich sinds 2015 bezig houdt met het gratis ophalen en verwerken van oude metalen en machines. Onze specialiteit is het gratis ophalen van oud ijzer. Hierdoor kunt u zonder extra kosten van uw oud ijzer afkomen. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Gelderland. Daarnaast plaatsen wij containers en bakken door heel Nederland en Duitsland voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Bel ons gerust. U kunt ook direct een afspraak maken via ons contactformulier.

Onze jarenlange ervaring in de industrie van oud ijzer ophalen en verwerken, maakt ons tot een betrouwbare partner voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij zijn NIWO gecertificeerd, waarmee we garanderen dat onze diensten voldoen aan de hoogste milieu- en veiligheidseisen. Onze VIHB-nummer GL507648VIHB, bevestigt dat wij voldoen aan de eisen van het Branchevereniging Van Sloopbedrijven en Recyclingbedrijven.
IJzersterk BV. is een gecertificeerd bedrijf

IJzersterk BV
IJzersterk BV

Let op! In verband met nieuwe milieumaatregelen mogen wij al sinds enkele jaren geen witgoed en overige elektrische apparaten meer afvoeren. Door de overheid zijn hier zijn geen vergunningen meer voor afgegeven. Bijvoorbeeld elektrisch gereedschap, zonnebank, kookplaten, ovens, afzuigkap, elektrische grasmaaiers en dat soort zaken vallen hieronder. Losse kabels, elektromotoren, loodaccu’s, computers (zonder beeldscherm), printplaten ed. kunnen nog altijd wel door ons worden opgehaald. Het afvoeren van witgoed en overige elektrische apparaten kan nog wel via de locale Milieustraten. Alle informatie over het afvalbeleid van uw locale gemeente vind u op Informatie afvalverwerking DAR.

Wij zijn trots op onze professionele en milieuvriendelijke aanpak voor het ophalen en verwerken van oud ijzer. Onze missie is om een IJzersterke samenwerking aan te gaan en onze klanten. Voorzien van een snelle, efficiƫnte en milieuvriendelijke oplossing voor hun oud ijzer. Onze jarenlange ervaring, gecertificeerde status en onze gratis ophaaldienst zorgen ervoor dat wij de beste keuze zijn voor uw oud ijzer verwijdering.

Wij verheugen ons op een jarenlange IJzersterke samenwerking. Een goede REVIEW wordt enorm gewaardeerd.

Oud ijzer ophalen en recycling door IJzersterk BV
Wij werken aan een schone wereld