Ophalen oud ijzer in Heilige Landstichting

Welkom. Bent u werkzaam of woonachtig in de omgeving van Heilige Landstichting? Bent u aan het slopen, ontruimen en u wilt uw oud ijzer afvoeren? Bel ons gerust.

Op de pagina OVER IJzersterk BV vindt u al onze contactgegevens en alle benodigde informatie. Oud ijzer afvoeren in Heilige Landstichting is kosteloos. Voor grotere partijen geven wij uiteraard een marktconforme vergoeding. Oud ijzer ophalen in Heilige Landstichting is mogelijk voor zakelijke, alsook voor particuliere klanten.

Onze vrachtwagens zijn speciaal uitgerust om uw oud ijzer veilig en effici├źnt te halen en vervoeren. Bovendien is er een kraan op de vrachtwagen aanwezig moeiteloos 1000kg kan tillen. Hierdoor werken wij volgens de hoogste milieu- en veiligheidseisen en zijn NIWO gecertificeerd. Onze VIHB-nummer GL507648VIHB, bevestigt dat wij voldoen aan de eisen van de Branchevereniging Van Sloopbedrijven en Recyclingbedrijven.

Oud ijzer afvoeren in Heilige Landstichting
Oud ijzer ophalen in Heilige Landstichting

Oud ijzer halen wij ook op in onder andere Beek-Ubbergen, Berg en Dal, Groesbeek en omstreken.

Als u ge├»nteresseerd bent in onze ophaalservice, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op +31 (0)621553735. Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen en een afspraak met u maken. Voor een volledige lijst van de regio’s waar wij ophalen, zie onze pagina Ophalen

Bent u tevreden met onze ophaalservice dan wordt een goede REVIEW enorm gewaardeerd.

Ophaalformulier

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Zorg dat uw spullen voor of naast uw huis liggen zodat wij erbij kunnen.

Let op! In verband met nieuwe milieumaatregelen mogen wij al sinds enkele jaren geen witgoed en overige elektrische apparaten meer afvoeren. Door de overheid zijn hier zijn geen vergunningen meer voor afgegeven. Bijvoorbeeld elektrisch gereedschap, zonnebank, kookplaten, ovens, afzuigkap, elektrische grasmaaiers en dat soort zaken vallen hieronder. Losse kabels, elektromotoren, loodaccu’s, computers (zonder beeldscherm), printplaten ed. kunnen nog altijd wel door ons worden opgehaald. Het afvoeren van witgoed en overige elektrische apparaten kan nog wel via de locale Milieustraten. Alle informatie over het afvalbeleid van uw locale gemeente vind u op Informatie afvalverwerking DAR.

Oud ijzer ophalen en recycling door IJzersterk BV
Wij werken aan een schone wereld