Ophalen oud ijzer in Overasselt

Eerst en vooral welkom. Bent u werkzaam of woonachtig in de omgeving van Overasselt? Bent u aan het opruimen en u wilt uw oud ijzer laten afvoeren? Bel ons gerust. Op de pagina OVER IJzersterk BV vindt u al onze contactgegevens en alle benodigde informatie. Oud ijzer afvoeren in Overasselt is gratis. Voor grotere partijen geven wij uiteraard een marktconforme vergoeding. Oud ijzer ophalen in Overasselt is mogelijk voor zakelijke, alsook voor particuliere klanten.

Onze vrachtwagens zijn speciaal uitgerust om uw oud ijzer veilig en effici├źnt te halen en vervoeren. Bovendien is er een kraan op de vrachtwagen aanwezig moeiteloos 1000kg kan tillen. Hierdoor werken wij volgens de hoogste milieu- en veiligheidseisen en zijn NIWO gecertificeerd. Onze VIHB-nummer GL507648VIHB, bevestigt dat wij voldoen aan de eisen van de Branchevereniging Van Sloopbedrijven en Recyclingbedrijven.

Oud ijzer afvoeren in Overasselt
Oud ijzer ophalen Overasselt

Oud ijzer halen wij ook op in onder andere Nederasselt, Hernen, Heumen en omstreken.

Als u ge├»nteresseerd bent in onze ophaalservice, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op +31 (0)621553735. Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen en een afspraak met u maken. Voor een volledige lijst van de regio’s waar wij ophalen, zie onze pagina Ophalen

Bent u tevreden met onze ophaalservice dan wordt een goede REVIEW enorm gewaardeerd.

Ophaalformulier

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Zorg dat uw spullen voor of naast uw huis liggen zodat wij erbij kunnen.

Let op! In verband met nieuwe milieumaatregelen mogen wij al sinds enkele jaren geen witgoed en overige elektrische apparaten meer afvoeren. Door de overheid zijn hier zijn geen vergunningen meer voor afgegeven. Bijvoorbeeld elektrisch gereedschap, zonnebank, kookplaten, ovens, afzuigkap, elektrische grasmaaiers en dat soort zaken vallen hieronder. Losse kabels, elektromotoren, loodaccu’s, computers (zonder beeldscherm), printplaten ed. kunnen nog altijd wel door ons worden opgehaald. Het afvoeren van witgoed en overige elektrische apparaten kan nog wel via de locale Milieustraten. Alle informatie over het afvalbeleid van uw locale gemeente vind u op Informatie afvalverwerking DAR.

Oud ijzer ophalen en recycling door IJzersterk BV
Wij werken aan een schone wereld