Contactformulier, Contactformulier.

Als u geïnteresseerd bent in onze ophaalservice, neem dan gerust contact met ons op. Ophalen van oud metaal via onderstaand aanvraagformulier, of bel ons op +31 (0)621553735. Een ingezonden aanvraagformulier wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen en uiterlijk binnen 24 uur beantwoord. Via de mail reageren wij terug met de bevestiging, met exacte datum en tijdvak, waarin wij bij u langs zullen komen.
Voor een volledige lijst van de regio’s waar wij ophalen, zie onze pagina Ophalen.

Contactformulier

  • Zorg dat uw spullen voor of naast uw huis liggen zodat wij erbij kunnen.

Dit is geen afleveradres.

Wij hebben geen weegbrug en halen oud ijzer op de des gewenste locatie op.

KvK-nummer 63547740

 

Oud ijzer ophalen via onze ophaalservice is gratis in de regio Nijmegen. Onze vrachtwagens zijn speciaal uitgerust om uw oud ijzer veilig en effici├źnt te halen en vervoeren. Er is een kraan op de vrachtwagen die 1000kg moeiteloos kan tillen. Wij werken volgens de hoogste milieu- en veiligheidseisen en zijn NIWO gecertificeerd. Onze VIHB-nummer GL507648VIHB, bevestigt dat wij voldoen aan de eisen van de Branchevereniging Van Sloopbedrijven en Recyclingbedrijven.

Let op! In verband met nieuwe milieumaatregelen mogen wij al sinds enkele jaren geen witgoed en overige elektrische apparaten meer afvoeren. Door de overheid zijn hier zijn geen vergunningen meer voor afgegeven. Elektrisch gereedschap, zonnebank, kookplaten, elektrische grasmaaiers en dat soort zaken vallen hieronder. Losse kabels, elektromotoren, loodaccu’s, computers (zonder beeldscherm), printplaten ed. kunnen nog altijd wel door ons worden opgehaald. Het afvoeren van witgoed en overige elektrische apparaten kan nog wel via de locale Milieustraten. Alle informatie over het afvalbeleid van uw locale gemeente vind u op Informatie afvalverwerking DAR.

Contact met IJzersterk BV
Contact met IJzersterk BV

NIWO gecertificeerd, waarmee we garanderen dat onze diensten voldoen aan de hoogste milieu- en veiligheidseisen. Onze VIHB-nummer GL507648VIHB, bevestigt dat wij voldoen aan de eisen van het Branchevereniging Van Sloopbedrijven en Recyclingbedrijven.

Oud ijzer ophalen en recycling door IJzersterk BV
Wij werken aan een schone wereld