Ontruiming oud ijzer afvoeren

Wij begrijpen dat het ontruimen van een pand een emotionele en stressvolle tijd kan zijn. Daarom nemen wij de zorg uit handen. Onze professionals zijn gespecialiseerd in het ophalen en afvoeren van oud ijzer. Wij zorgen ervoor dat alles snel en op een milieuvriendelijke manier wordt verwijderd.

Welkom. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het efficiƫnt en professioneel ontruimen/leegruimen van uw woning of bedrijfspand. Ons bedrijf bestaat uit een team van ervaren professionals, met een jarenlange ervaring, dat gespecialiseerd is in ontruiming oud ijzer afvoeren. Daarnaast zijn wij NIWO gecertificeerd, waarmee we garanderen dat onze diensten voldoen aan de hoogste vervoers- en veiligheidseisen. Onze VIHB-nummer GL507648VIHB, bevestigt dat wij voldoen aan de eisen van het Branchevereniging Van Sloopbedrijven en Recyclingbedrijven.

IJzersterk BV. is in een gecertificeerd bedrijf
IJzersterk BV. is een gecertificeerd bedrijf voor ontruiming en oud ijzer afvoeren

IJzersterk B.V.

Werkt volgens de regels en wetten die gelden voor ontruiming. Ons team zorgt ervoor dat alles voldoet aan alle voorschriften van de overheid en ook het transport is volledig ingericht voor dit soort klussen. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met een kraan die tot 1.000kg kan tillen.

Wij bieden u graag een vrijblijvende offerte aan. Om een perfect en duidelijk beeld van de werkzaamheden te krijgen kunt u ons altijd toe mailen. Zo kunnen wij u een gedetailleerde offerte aanbieden.

U kunt ons natuurlijk ook een whatsapp bericht sturen met de foto’s of een video.

Heeft u nog vragen voor het ontruimen van de door u gewenste locatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)621553735

Ontruiming

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Oud ijzer ophalen en recycling door IJzersterk BV
    Wij werken aan een schone wereld